Direct naar de contentDirect naar de footer

Nederlandse natuur, rijk aan de bloemetjes en bijtjes

Het ultieme vakantiegevoel kunt u deze zomer gewoon in de natuur van ons eigen kikkerlandje opdoen! De scherpste hotel acties van onze Valk Exclusief hotels zijn voor u geselecteerd, zodat u een heerlijke wandelvakantie kan maken of de mooiste fietsroutes kan afleggen in de Nederlandse landschap. We ontvangen u met alle liefde én voorzorgsmaatregelen in onze hotels, zodat u deze zomer toch nog onbezorgd op vakantie kan in eigen land.

We snappen dat u toch nog wat vragen heeft omtrent het beleid, de maatregelen, mogelijkheden restaurant etcetera. U vindt hier meer informatie erover.

Genieten van rust en ruimte

Genieten van rust en ruimte

Noord-Brabant staat natuurlijk bekend om de gezellige sfeer, gastvrijheid en de zachte g. Maar vergeet zeker niet de prachtige natuur!Met meerdere nationale parken valt er altijd iets te verkennen tijdens een fiets- of wandeltocht. Ervaar de ruige natuur van de Biesbosch of trotseer het grootste stuifzandgebied van West-Europa: de Loonse en Drunense duinen.

Bekijk alle hotel deals & arrangementen van Valk hotel Tilburg en ervaar de avontuurlijke kant van Noord-Brabant.

Meer informatie
Ontdek Flevoland

Ontdek Flevoland

Met Nationaal Park Weerribben-Wieden praktisch om de hoek kunnen natuurliefhebbers opgelucht ademhalen. Wilt u de omgeving eens heel anders verkennen? Huur dan bij het hotel de stoere en milieuvriendelijke E-Chopper. Tour een heerlijk stukje door de prachtige omgeving en laat u verrassen door al het moois wat Emmeloord en de omgeving te bieden heeft!

Bekijk alle hotel deals & arrangementen van Valk hotel Emmeloord en ga op ontdekkingstocht met de wind in uw haren.

Meer informatie
  • Ontvang de voordeligste deals
  • Speciale arrangementen
  • Spaar voor korting!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang speciale deals