Direct naar de contentDirect naar de footer

Nederlandse natuur, rijk aan de bloemetjes en bijtjes

Het ultieme vakantiegevoel kunt u deze zomer gewoon in de natuur van ons eigen kikkerlandje opdoen! De scherpste hotel acties van onze Valk Exclusief hotels zijn voor u geselecteerd, zodat u een heerlijke wandelvakantie kan maken of de mooiste fietsroutes kan afleggen in de Nederlandse landschap. We ontvangen u met alle liefde én voorzorgsmaatregelen in onze hotels, zodat u deze zomer toch nog onbezorgd op vakantie kan in eigen land.

We snappen dat u toch nog wat vragen heeft omtrent het beleid, de maatregelen, mogelijkheden restaurant etcetera. U vindt hier meer informatie erover.

Viaanse polders

Viaanse polders

Vianen en zijn omgeving is misschien niet de eerste regio wat in u opkomt wanneer het om natuur gaat, maar niets is minder waar! Deze grillige streek is het centrale punt waar natuur, water en historie samenkomen en dan bedoelen we niet enkel op de landkaart. Pomp uw banden goed op, veters stevig strikken; met de Lek, de Bolgerijnse polder en de Hollandse Waterlinie in de omgeving valt er veel te zien en te doen!

Bekijk alle hotel deals & arrangementen van Valk hotel Vianen en laat u verrassen.

Meer informatie
De Veluwe verveelt nooit!

De Veluwe verveelt nooit!

Als het kloppend hart van de Veluwe is Apeldoorn de ideale uitvalsbasis voor uw tripje naar de Veluwe. Het Nationaal Park De hoge Veluwe behoort volgens Lonely Planet tot de beste plaatsen om te bezoeken, dus als dat geen overtuiging is?! Uitgestrekte heidevelden, bijzondere flora en fauna, maar ook leuke attracties en sfeervolle dorpen, dat is de Veluwe in een notendop.

Bekijk alle hotel deals & arrangementen van Valk hotel Apeldoorn en trek er lekker op uit in het mooiste natuurgebied.

Meer informatie
  • Ontvang de voordeligste deals
  • Speciale arrangementen
  • Spaar voor korting!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang speciale deals

Terug de natuur in

Terug de natuur in

Wilt u even helemaal weg uit de drukte van alle dag? In Twente is het goed toeven! Zoek het kabbelende water van de Mosbeek op, beklim de Galgenberg of laat u verwonderen door de Mandercirkels. Deze cirkelvormige akkers vormen een natuurlijk kunstwerk. In Twente is van alles te doen, of juist even helemaal niets.

Bekijk alle hotel deals & arrangementen van Valk hotel Hengelo en ervaar zelf de vele gezichten van Twente.

Meer informatie