Direct naar de contentDirect naar de footer

Nederlandse stranden, een kustlijn van 523 kilometer

Waarom naar het buitenland afreizen als we de mooiste stranden in eigen land hebben?! Met vele Valk Exclusief hotels aan de Nederlandse kustlijn is er volop keuze voor uw zomer vakantie aan zee. De scherpste hotelacties zijn voor u verzameld voor de strandvakantie in de bekende badplaatsen.

We ontvangen u met alle liefde én voorzorgsmaatregelen in onze hotels, zodat u deze zomer toch nog onbezorgd op vakantie kan in eigen land.

We snappen dat u toch nog wat vragen heeft omtrent het beleid, de maatregelen, mogelijkheden restaurant etcetera. U vindt hier meer informatie erover.

De ideale uitvalsbasis voor een mini-vakantie

De ideale uitvalsbasis voor een mini-vakantie

Vanuit Hotel de Gouden Leeuw verkent u gemakkelijk de Zuid-Hollandse stranden. Voor u het weet staat u op de stranden van Katwijk, Noordwijk en Scheveningen.Wilt u in alle rust genieten van het strand? Plan dan een bezoek aan het relatief rustige Wassenaar! Ga goed voorbereid op pad en stop voor vertrek nog even bij de Valk Versmarkt om de lekkerste hapjes in te slaan voor uw stranddag.

Bekijk alle hotel deals & arrangementen van Valk hotel De Gouden Leeuw en overnacht in het eerste Van der Valk hotel ooit!

Meer informatie
Castricum achter de Duinen

Castricum achter de Duinen

Wenst u eens echt tot rust te komen, ontdek dan het stilste strand van Noord-Holland bij Castricum. Het eeuwen oude duingebied is wonderschoon en heeft een uitgebreid wandel- en fietsknooppuntennetwerk. Daarnaast hebben de duinen ook belangrijke functie voor ons drinkwater, dus zijn ze zeker een bezoekje waard!

Bekijk alle hotel deals & arrangementen van Valk hotel Akersloot en combineer strand met een bezoek aan de provincie Noord-Holland.

Meer informatie
  • Ontvang de voordeligste deals
  • Speciale arrangementen
  • Spaar voor korting!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang speciale deals