Timo & Co kikkerspel - Valk Voordeel

Timo & Co - Kikker spel

Beleef het nu!

Timo & Co - Kikker spel - Valk Voordeel

Timo & Co - Kikker spel

Het eerste spel van Timo & Co is nu verkrijgbaar in de store!

Het Timo en Co kikkerspel is gebasseerd op de avonturenserie Timo Toekan en Co de Rups. De kikker in dit spel is de hoofdrolspeler van de bioscoopfilm Meester Kikker en tevens te lezen in het leesboekje “houden het niet droog”.

Beleef in dit spel een spannend avontuur met Kikker en zijn vriend Timo Toekan. Help Kikker veilig op zijn bestemming te komen terwijl hij onderweg wordt belaagd door flamingo's, ooievaars, piratenkraaien en vliegmachines. Maar liefst 4 complete levels, door het bos, over het strand, door de stad en in het weiland.

Timo & Co - Kikker spel is attractief, uitdagend en staat garant voor vele uurtjes speelplezier! Speel het nu op je mobiel of tablet en post je highscore op de ranglijst en maak maandelijks kans op leuke prijzen!

Hier vindt u de winnaars en meer informatie over de prijzen.

 

Een Android telefoon of tablet?

Download nu

Een iPhone of iPad? 

Download nu

Aanmelden voor Kids ID

Aanmelden

Kids ID (0-11jaar) is een card waarmee je op vertoon gratis toegang krijgt tot 3 dierentuinen en 1 museum. Het is direct ook je online paspoort waarmee je stempels kunt sparen. Bij elke bestelling van een kindermenu bij alléén de Valk Exclusief restaurants ontvang je een stempel in je online paspoort. Met een vol paspoort kun je kiezen voor leuke cadeaus zoals lees- en luisterboeken en DVD's.

Meld je aan

Nu gratis kids entree

Indien je je nu aanmeldt voor een Kids ID, ontvang je voor één van onderstaande parken een gratis entree.

  • Avifauna Vogelpark
  • Gaiazoo Kerkrade
  • Wildlands Emmen
  • Modelspoorweg museum Sneek

Meld je aan

Valk Exclusief

Go kids activiteiten

Bent u op zoek naar leuke uitjes om samen met hele gezin te gaan doen? Go-Kids heeft speciale kidsuitjes samengesteld die ideaal zijn te combineren met een verblijf bij één van onze Valk Exclusief Hotels & Restaurants. 

Bekijk de activiteiten

Wij maken gebruik van cookies.