Direct naar de contentDirect naar de footer

Nederlandse steden, helemaal zo gek nog niet

We ontvangen u met alle liefde én voorzorgsmaatregelen in onze hotels, zodat u deze zomer toch nog onbezorgd op vakantie kan in eigen land. Daarom hebben wij de scherpste hoteldeals voor u op een rijtje gezet! Op zoek naar een citytrip in de zomervakantie? Dan bent u bij Valk Exclusief aan het juiste adres!

Wij begrijpen dat u toch nog wat vragen heeft omtrent het beleid, de maatregelen, mogelijkheden restaurant etcetera. U vindt hier meer informatie erover.

Doe mij maar Amsterdam

Doe mij maar Amsterdam

Onze hoofdstad heeft veel meer (verborgen) pareltjes dan alleen de befaamde grachtengordel, musea & pleinen. Amsterdam zit vol met historische trekpleisters, dus er valt altijd nog wel wat 'nieuws' te ontdekken! Verken de moderne Zuidas of maak bijvoorbeeld eens een fietstocht in plaats van de welbekende rondvaartboot.

Bekijk alle hotel deals & arrangementen van Valk hotel Amsterdam Zuidas en bezoek de hoofdstad van ons landje.

Meer informatie
Oh Oh Den Haag

Oh Oh Den Haag

Een stad met een politiek hart waar de rijke historie overal terug te vinden is. Tijdens een stadswandeling langs historische gevels kunt u zomaar onze koninklijke familie tegen het lijf lopen. Wilt u toch nog even genieten van de laatste nazomer zonnestralen? U staat binnen een mum van tijd op de gezellige stranden van Scheveningen of Kijkduin.

Bekijk alle hotel deals & arrangementen van Valk hotel Den Haag-Nootdorp en verken dé koninklijke stad van Nederland.

Meer informatie
  • Ontvang de voordeligste deals
  • Speciale arrangementen
  • Spaar voor korting!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang speciale deals