Restaurant ID - Valk Voordeel
 - Valk Voordeel

Restaurant ID

Geniet van restaurant voordeel bij onze Valk Exclusief restaurants! Op vertoon van uw unieke Restaurant ID kan u en uw gezelschap bij onze restaurants iedere maand de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID. Klik hier voor een overzicht van de deelnemende restaurants.

Meld u nu zelf aan voor Restaurant ID en geniet van extra voordeel. Een Restaurant ID is geheel gratis. Onderstaand vindt u alle Restaurant ID aanbiedingen voor 2017 op een rij.

Aanmelden voor Restaurant ID

Aanmelden

Heeft u nog geen Restaurant ID? Meld u dan aan en ontvang uw unieke Restaurant ID om gebruik te maken van de member only aanbiedingen. Heeft u reeds een Valk Account? U vindt uw Restaurant ID in uw account dashboard. 

Aanmelden

Wijndeals 2017

Geheel 2017 te bestellen

Valk in Italië: Sangiovese
€14,50 per fles, €3,50 per glas

Vip Rosé
€17,50 per fles, €4,00 per glas

Valk in Italië: Pinot Grigio
€14,50 per fles, €3,50 per glas

 

Reserveer een tafel

Deelnemende hotels

Geniet van restaurant voordeel bij onze Valk Exclusief restaurants! Op vertoon van uw unieke Restaurant ID geniet u bij onze restaurants iedere maand de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID.

Bekijk deelnemende hotels

september & oktober

In september en oktober geniet u voor maar €15,50 per persoon van een heerlijke gamba pasta met chiliroomsaus en koriander. 

Reserveer een tafel

November & december

Hazenpeper

In November & december bestelt u Hazenpeper met rode kool en aardappelpurree voor maar €16,50 per persoon!

Reserveer een tafel
Wij maken gebruik van cookies.