Restaurant ID - Valk Voordeel
 - Valk Voordeel

Restaurant ID

Geniet van restaurant voordeel bij onze Valk Exclusief restaurants! Op vertoon van uw unieke Restaurant ID geniet u bij onze restaurants iedere maand de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID. Klik hier voor een overzicht van de deelnemende restaurants.

Meld u nu aan voor Restaurant ID en geniet van extra voordeel. Onderstaand vindt u alle Restaurant ID aanbiedingen voor 2017 op een rij.

Aanmelden voor Restaurant ID

Aanmelden

Heeft u nog geen Restaurant ID? Meld u dan aan en ontvang uw unieke Restaurant ID om gebruik te maken van de member only aanbiedingen. Heeft u reeds een Valk Account? U vindt uw Restaurant ID in uw account dashboard. U kunt hier dan een gratis Restaurant ID Card aanvragen.

Aanmelden

Restaurant ID Card

Door uw Restaurant ID te tonen aan de bediening kunt u gebruik maken van de Restaurant ID aanbiedingen. U vindt uw Restaurant ID in uw account dashboard.

Gemakkelijk en snel uw Restaurant ID nummer bij de hand? Vraag een Restaurant ID Card aan. Hier kunt u gemakkelijk uw unieke nummer op noteren.

Vraag uw Card aan

Wijndeals 2017

Geheel 2017 te bestellen

Valk in Italië: Sangiovese
€14,50 per fles, €3,50 per glas

Vip Rosé
€17,50 per fles, €4,00 per glas

Valk in Italië: Pinot Grigio
€14,50 per fles, €3,50 per glas

 

Reserveer een tafel

Mei & juni

In mei en juni geniet u voor maar €14,50 per persoon van een prachtige schol, de lekkerste romige verse witvis van het seizoen!

 

Reserveer tafel

juli & augustus

Oosterse salade

Lekker licht voor tijdens het zomerseizoen, maar toch goed gevuld; een Oosterse salade met dagverse ingrediënten! In juli & augustus voor maar €15,50 per persoon

Reserveer een tafel

september & oktober

In september en oktober geniet u voor maar €15,50 per persoon van een heerlijke gamba pasta met chiliroomsaus en koriander. 

Reserveer een tafel

November & december

Hazenpeper

In November & december bestelt u Hazenpeper met rode kool en aardappelpurree voor maar €16,50 per persoon!

Reserveer een tafel
Wij maken gebruik van cookies.