Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes in Zuid-Holland

Ontdek de vele bezienswaardigheden in de provincie Zuid-Holland. Zowel voor jong als oud zijn er voldoende mogelijkheden voor een gezellig dagje uit.

Alles op een rijtje

 • Adembenemende natuur met een belangrijk verhaal

  Adembenemende natuur met een belangrijk verhaal

  U kent waarschijnlijk de Waalsdorpervlakte door de herdenking op 4 mei. Tijdens een wandeling door dit prachtige duingebied is de geschiedenis bijna voelbaar. Met vele fiets- en wandelpaden kunt u hier makkelijk een dag ronddwalen. Breng een bezoek aan de verschillende monumenten of neem gewoon even de natuur in u op.

  Meer informatie
 • Groene Hart

  Groene Hart

  Het Groene Hart is het groene gebied tussen de vier grote steden Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Het gebied wordt gekenmerkt door polderlandschappen, water, oud-Hollandse stadjes en dorpen en de vele boeren bedrijven.

  Meer informatie
 • Een Nederlandse jungle

  Een Nederlandse jungle

  De grootste groene trekpleister op het eiland van Dordrecht is het Nationaal Park De Biesbosch. Het is in Europa één van de grootste getijdengebieden, waar zoet water vrij spel heeft.

  Meer informatie
 • Beestachtig genieten

  Beestachtig genieten

  Direct gelegen naast Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp vindt u Diergaarde Blijdorp. In één van Europa's mooiste dierentuinen is van alles te ontdekken en te beleven voor het hele gezin.

  Meer informatie

Heeft u genoeg inspiratie op gedaan?

Onze receptionistes helpen u tijdens uw verblijf uiteraard graag met alle vragen die u heeft en delen graag hun tips voor de omgeving met u.

Keer terug naar de provincie pagina