Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes in Zeeland

Ontdek de vele bezienswaardigheden in de provincie Zeeland. Zowel voor jong als oud zijn er voldoende mogelijkheden voor een gezellig dagje uit.

Alles op een rijtje

 • Wandel over de polderwegen

  Wandel over de polderwegen

  Onder de rook van Middelburg hebben de meest uiteenlopende vogels een plekje gevonden. De weilanden van Sint Laurense Weihoek zijn het domein van de vogels, maar vanaf de rustige polderwegen kunt u fietsend of wandelend toch van het gebied genieten.

  Meer informatie
 • Voortdurende strijd met het water

  Voortdurende strijd met het water

  In Zeeland vindt u de grootste stormvloedkering van de wereld: de Deltawerken. Leer meer over deze imposante werken en de watersnoodramp van 1953. Wilt u gewoon even genieten van prachtige natuur? Breng dan een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans, een waterthemapark midden in de Oosterscheldekering.

  Meer informatie
 • Wadlopen

  Wadlopen

  Ook in Zeeland kunt u wadlopen! Verken de drooggevallen schelpenbanken bij Yerseke tijdens een wandeling van ongeveer 1 uur.

  Meer informatie
 • Zeeuws Museum

  Zeeuws Museum

  In het hart van Middelburg, gevestigd in een oude abdij, vindt u het Zeeuws Museum. In dit bijzondere museum staat de geschiedenis van de provincie centraal. Vergeet vooral niet een kijkje te nemen bij hét pronkstuk van het museum: de wandtapijten van de Staten van Zeeland.

  Meer informatie

Heeft u genoeg inspiratie op gedaan?

Onze receptionistes helpen u tijdens uw verblijf uiteraard graag met alle vragen die u heeft en delen graag hun tips voor de omgeving met u.

Keer terug naar de provincie pagina