Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes in Noord-Holland

Ontdek de vele bezienswaardigheden in de provincie Noord-Holland. Zowel voor jong als oud zijn er voldoende mogelijkheden voor een gezellig dagje uit.

Alles op een rijtje

 • Struin door authentieke dorpjes

  Struin door authentieke dorpjes

  Ontwijk de drukte van de grote steden en struin door één van de vele authentieke dorpjes die Noord-Holland rijk is. Ga voor de veelzijdigheid van het bekendste vissersdorp van Nederland en ervaar de gezelligheid van Volendam of kies voor Edam en leer dat dit dorp veel meer te bieden heeft dan kaas.

  Meer informatie
 • Zaanse Schans

  Zaanse Schans

  De Zaanse Schans is een unieke woon- en werkbuurt vol werkende molens, oude ambachten, bijzondere musea en prachtige groene houten huizen. Beleef hier de sfeer uit de achttiende en negentiende eeuw.

  Meer informatie
 • Jump around!

  Jump around!

  Jumpskillz is het grootste en meest complete indoor trampolinepark. Naast het laten zien van tricks en jumpskillz kun je gebruikmaken van de dodgeball arena, dunkzone, foampit, big airbag, tumblingbaan en basketball court. Het jumpen bij JumpSkillz is voor jong en oud en tevens goed voor de gezondheid.

  Meer informatie
 • Beestachtig genieten

  Beestachtig genieten

  Artis is de dierentuin van Amsterdam en de oudste dierentuin van Nederland. Daar moet je toch een keer geweest zijn met de kids. Artis ligt in de Plantagebuurt in Amsterdam makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer dmv de shuttlebus naar Schiphol.

  Meer informatie

Heeft u genoeg inspiratie op gedaan?

Onze receptionistes helpen u tijdens uw verblijf uiteraard graag met alle vragen die u heeft en delen graag hun tips voor de omgeving met u.

Keer terug naar de provincie pagina