Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes in Gelderland

Ontdek de vele bezienswaardigheden in de provincie Gelderland. Zowel voor jong als oud zijn er voldoende mogelijkheden voor een gezellig dagje uit.

Alles op een rijtje

 • Midden in de leegte van zand en heide

  Midden in de leegte van zand en heide

  De bomen van de Veluwe maken plaats voor de grootste actieve zandverstuiving in West-Europa: het Kootwijkerzand. Naast wilde dieren en glooiende heuvels vindt u hier ook het imposante Radio Kootwijk. Een prachtig contrast met de lege, woeste omgeving.

  Meer informatie
 • Sprookjesachtige kastelen

  Sprookjesachtige kastelen

  U kunt natuurlijk de Hoge Veluwe verkennen tijdens een fiets- of wandeltocht. Maar u kunt er ook voor kiezen om de provincie Gelderland eens van een vorstelijke kant te bekijken. Dwaal door de paleistuinen van Paleis het Loo of laat u verrassen door de kastelen van Cannenburch, Ammersoyen en Verwolde.

  Meer informatie
 • Helemaal goed

  Helemaal goed

  Verken het relatief onbekende De Liemers. Voor iedereen is er wat te beleven. Cultuursnuivers kunnen hun hart ophalen bij historische gebouwen. Maar ook winkelen, fietsen, wandelen en actief recreëren kun hier perfect.

  Meer informatie
 • Beestachtig genieten

  Beestachtig genieten

  Even heerlijk de aap uithangen! Burgers´ Zoo is een modern dierenpark in Arnhem, waar u zelf op ontdekkingsreis gaat door natuurgebieden uit de hele wereld. Het park is overzichtelijk ingedeeld in verschillende inspirerende en thematische leefgebieden.

  Meer informatie

Heeft u genoeg inspiratie op gedaan?

Onze receptionistes helpen u tijdens uw verblijf uiteraard graag met alle vragen die u heeft en delen graag hun tips voor de omgeving met u.

Keer terug naar de provincie pagina