Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes in Friesland

Ontdek de vele bezienswaardigheden in de provincie Friesland. Zowel voor jong als oud zijn er voldoende mogelijkheden voor een gezellig dagje uit.

Alles op een rijtje

 • Verkennen op z'n Fries

  Verkennen op z'n Fries

  Tijdens een mini-vakantie in Friesland moet u eigenlijk het water op. Bent u niet zo’n ervaren schipper? In Leeuwarden kunt u leuke elektrische bootjes huren om de stad en de veelzijdige natuur te verkennen. Vaar langs parmante boerderijen, kom tot rust in de natuur of verken de stad vanaf haar mooiste kant!

  Meer informatie
 • Nationaal Park De Alde Feanen

  Nationaal Park De Alde Feanen

  Ontdek het waterrijke Nationaal Park De Alde Feanen, te voet op de fiets of vanaf het water. Begin je bezoek bij het bezoekerscentrum. Hier liggen de mooiste routes voor u klaar.

  Meer informatie
 • Beestachtig genieten

  Beestachtig genieten

  Geniet bij Aquazoo Friesland van het Zeeleeuwen Spetter Spektakel, feest mee tijdens het Pinguïn Haringhapfestijn en stap samen met een dierverzorger op een trekschuit tijdens de Zeehondensafari! Een unieke ervaring voor het gehele gezin.

  Meer informatie

Heeft u genoeg inspiratie op gedaan?

Onze receptionistes helpen u tijdens uw verblijf uiteraard graag met alle vragen die u heeft en delen graag hun tips voor de omgeving met u.

Keer terug naar de provincie pagina