Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes in Flevoland

Ontdek de vele bezienswaardigheden in de provincie Flevoland. Zowel voor jong als oud zijn er voldoende mogelijkheden voor een gezellig dagje uit.

Alles op een rijtje

 • Genieten van natuurpracht in oorverdovende stilte

  Genieten van natuurpracht in oorverdovende stilte

  In het Horsterwold treft u een verrassende wereld waar op de boomstammen fluweelzachte mossen groeien en u oog in oog komt te staan met grazende reeën. Ga samen met de boswachter op zoek naar de “Grote Vijf” of verken het gebied op eigen houtje.

  Meer informatie
 • Het allernieuwste stukje Nederland

  Het allernieuwste stukje Nederland

  In het Markermeer is een piepjong, kunstmatig aangelegd natuurgebied te vinden wat nog volop in ontwikkeling is. Van vogelspotters tot algemene natuurliefhebbers; op de Marker Wadden kunt u als echte ontdekkingsreiziger ronddwalen.

  Meer informatie
 • Terug in de tijd

  Terug in de tijd

  Het Ir. D.F. Woudagemaal is het grootste, nog functionerende stoomgemaalter wereld. In 1920 werd het gemaal geopend door Koningin Wilhelmina. Destijds diende het stoomgewaal om het overtollig water tegen te gaan. Ontdek snel meer over de rol van het gemaal.

  Meer informatie
 • De leukste vliegbestemming, gewoon in Nederland

  De leukste vliegbestemming, gewoon in Nederland

  Ontdek een wereld vol avontuurlijke vliegtuigactie. Dagelijks vliegt Aviodrome met bezoekers langs gratis rondleidingen, een 4D-film en nog veel meer spannende activiteiten.

  Meer informatie

Heeft u genoeg inspiratie op gedaan?

Onze receptionistes helpen u tijdens uw verblijf uiteraard graag met alle vragen die u heeft en delen graag hun tips voor de omgeving met u.

Keer terug naar de provincie pagina