Direct naar de contentDirect naar de footer

Wegdromen naar mooie bestemmingen

Verre reizen naar tropische oorden zitten er even niet in, maar u kunt met de fijnste films en reisdocumentaires tóch even ontsnappen. Bekijk snel onze favorieten van dit moment!

The Kindness Diaries

Ga mee op een inspirerende reis met presentator Leon Logothetis die draait om de goedheid van onbekende mensen. In het eerste seizoen reist Leon van Argentinië tot de Verenigde Staten op een oude motor, in het tweede seizoen neemt hij u mee in een oude Volkswagen van Alaska naar Argentinië.

Jack Whitehall: Travels with my father

Comedian Jack Whitehall neemt u mee op een bijzondere reis met zijn vader Michael. Zal het verlaten van hun comfortzone zorgen voor een hechtere vader-zoon band of zijn de verschillen te groot? Inmiddels zijn er al vier seizoenen verschenen van dit hilarische duo, genoeg om te bingen dus!

Our Planet

Ervaar zelf waarom Our Planet door vele wordt bestempeld als mooiste Netflix serie ooit gemaakt. Leer de mooiste en meest bijzondere plekken op de wereld kennen. Een unieke kans, vele van deze plekken zijn namelijk moeilijk te bereiken. Door hoe de serie is gefilmd is het nét of u er zelf bij bent.

Down to Earth

Vele kennen Zac Efron als acteur van films zoals High School Musical, maar in Down to Earth leren wij Zac van een hele andere kant kennen. Samen met wellnessexpert Darin Olien trekt hij de wereld rond op zoek naar gezonde en duurzame manieren van leven.

Tales by Light

Fotografen en filmmakers worden niet vaak in beeld gebracht, maar het is dankzij hun dat wij kunnen genieten van de mooiste documentaires en prachtige foto's. In deze serie maakt u in elke aflevering kennis met één geweldige fotograaf die u meeneemt op zijn of haar avontuur.

The Lost City of Z

'The Lost City of Z' volgt het verhaal van kolonel Percival Fawcett (Charlie Hunnam), een voormalig onderscheiden Britse soldaat die de jungles van de Amazone intrekt. Hij gaat daarbij op zoek naar een mythische stad waarvan hij overtuigd is dat hij deze op een eerdere tocht gezien heeft. Maar de reis is niet zonder gevaar.

Holland: Natuur in de Delta

In deze (her)ontdekking van Nederland wordt een ode gebracht aan onze rivieren, kustgebieden en de rijke natuur die zij onze delta brengen. Het verhaal wordt verteld door verrassende en kenmerkende dieren die in onze delta terug te vinden zijn.

Lion

Als 5-jarig jongetje komt Saroo Bierley per ongeluk terecht op een trein die hem duizenden kilometers door India voert; ver weg van zijn thuis en familie. Hij heeft geen idee waar hij vandaan komt.

Sergio & Axel: Van de kaart

De Nederlandse kok Sergio Herman en de Vlaamse acteur Axel Daeseleire gaan in het nieuwe programma Van de Kaart op een culinaire ontdekkingstocht door de wereld. Laat u meevoeren van Noorwegen tot aan Thailand en maak kennis met de smaakvolle gerechten die in elk land te vinden zijn.