Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes in Düsseldorf

Ontdek de vele bezienswaardigheden in Düsseldorf. Zowel voor jong als oud zijn er voldoende mogelijkheden voor een gezellig dagje uit.

Alles op een rijtje

 • Shop 'till you Drop

  Shop 'till you Drop

  In de winkelcentra naast de beroemde winkelstraat “Kö” is het zelfs op een regenachtige dag mogelijk om er een geweldige winkel dag van te maken. Düsseldorf is niet alleen een geliefde winkelstad, ook naast Düsseldorf zijn veel winkel metropolis te vinden. Een bezoek aan Düsseldorf is een echte aanrader!

  Meer informatie
 • Kunst & cultuur

  Kunst & cultuur

  Düsseldorf en omgeving hebben veel culturele bezienswaardigheden te bieden die erg divers zijn. Hierom is er in Düsseldorf voor ieder wat wils. Ontdek de tips van Hotel Düsseldorf

  Meer informatie
 • Beestachtig genieten

  Beestachtig genieten

  Geniet van de wandeling in de dierentuin van Krefeld en beleef de diversiteit van zo ongeveer 1000 dieren in 14 verschillende dieren werelden. Er zijn verschillende nationale dieren te vinden, echter leert u hier ook veel interessante weetjes over exotische dieren uit de Afrikaanse Savannah of het regenwoud.

  Meer informatie

Heeft u genoeg inspiratie op gedaan?

Onze receptionistes helpen u tijdens uw verblijf uiteraard graag met alle vragen die u heeft en delen graag hun tips voor de omgeving met u.

Keer terug naar de provincie pagina