Direct naar de contentDirect naar de footer
Family Fun

Voordelig uit met de Familie?

;

Family Fun

Boek direct
Dit arrangement bevat:
 • 1x een overnachting in drie- of vierpersoonskamer
 • 1x een uitgebreid ontbijtbuffet
 • gratis gebruik van het zwembad en onze wellnessfaciliteiten
 • gratis parkeren tijdens uw verblijf
 • gratis shuttle service van- en naar Schiphol volgens dienstregeling

Met het family fun arrangement kunt u voordelig genieten van een paar dagen weg met de kinderen. U overnacht in een ruime drie of vierpersoonskamer en kunt tijdens uw verblijf gebruik maken van het binnen zwembad, de wellness en fitness. Het staat u vanzelfsprekend vrij uw dag in te vullen zoals u dat wilt maar graag geven wij u wel een aantal leuke tips voor een bezoekje aan Amsterdam met kinderen.

Onze tips voor een bezoek aan Amsterdam met Kinderen:

1.Zoetwaterpiraten... de enige kinderrondvaart in Amsterdam

Schip ahoy maatjes! Ga je mee op reis met Sjonnie, een stoere Amsterdamse muis die voor niets en niemand bang is. Samen met zijn vriend Harold de kat proberen ze de angst voor het water te overwinnen en een schip op het droge te vinden. Maaaaaar dit kan hij niet alleen. Hij heeft jouw hulp hierbij nodig. Durf jij het aan? Word Zoetwaterpiraat en ga samen met Sjonnie en Harold het avontuur aan door de grachten van Amsterdam. De enige vaartocht in Amsterdam die speciaal voor kinderen is samengesteld: !

2.Spring, dans en vertel in het Tropenmuseum

Even genoeg van Amsterdam en haar cultuur? Reis dan af naar verre tropische oorden! Bezoek het tropenmuseum Junior, een onderdeel van het Tropenmuseum! Spring, dans en vertel en samen met de medewerkers van het museum komt de tentoonstelling tot leven. Voel de tropen, beleef de tropen en dans in de tropen! Dit museum heeft al verschillende prijzen gehad voor haar kindvriendelijkheid!

3.Kindertheater De Toverknol

De Toverknol is zo’n leuk theater in Amsterdam! Elke woensdag, zaterdag en zondag zijn er meerdere kindervoorstellingen. Iedere maand spelen ze een nieuw stuk. En wat de kids ook zo geweldig vinden, ze mogen zichzelf verkleden voorafgaand aan de voorstelling en lekker koekjes en limonade pakken. De gasten gaan zitten, de lampen gaan aan, de muziek begint te spelen, het doek gaat op… Stap in de wondere wereld bij de Toverknol! Vantevoren wel even reserveren! Dat kan via de site! Ook vind je op de site een overzicht van de tijden van de voorstellingen en voor welke leeftijd de voorstelling geschikt is.

4.Ahoy! Het Scheepvaartmuseum

Ahoy! Ga aan boord van het VOC schip in het Scheepvaartmuseum Amsterdam. De scheepvaart zit in jouw genen én in die van je kinderen, wist je dat? Na een bezoekje aan het Scheepvaartmuseum besef je hoe rijk onze geschiedenis is. Spannende tijden waren dat. Ontdek hoe de zeelieden leefden en werkten in de Gouden Eeuw. Waar moest je slapen? Wat kreeg je te eten? En wat gebeurde er met mensen die ziek werden of zich niet aan de regels hielden? Dan de Walvis. Is het een monster, een lekker stuk vlees of een lekker dier? Wandel door de levensgrote walvis hoor zijn hartslag en voel zijn huid.

5.Artis... dé dierentuin van Amsterdam

Artis is natuurlijk dé dierentuin van Amsterdam! Van de kleinste apensoort tot grote olifanten en van de reuzenschildpad tot de zweepspin. Je vindt het in Artis. Artis is opgericht in 1838. Je vindt er naast vele dieren- en plantensoorten ook monumentale gebouwen. Sommige gebouwen, zoals de voormalige herberg Eik en Linden, zijn ouder dan Artis zelf. Dagelijks worden er speciale films vertoond in de 628 m² grote, bolvormige koepel van het Planetarium. Reis door het zonnestelsel, bezoek de diepzee, reis mee met Darwin op zijn reis naar de Galapagos eilanden of wordt astronaut. Heel stoer. Er zijn dagelijks verschillende planetariumvoorstellingen voor jong en oud. De programma's duren ongeveer een half uur.

Tip: Combineer een bezoek aan Artis met een heerlijke lunch of diner bij restaurant Plancius, ook leuk voor de kids!

6.Ontdek het Rijksmuseum met je kids!

Ontdek het Rijksmuseum met een zaklamp, vliegbril, vergrootglas én... een kanon. Het Rijksmuseum. Dat is toch wel status, dat is Nederland, dat is Amsterdam, dat is iets wat je gezien moet hebben. Iets wat je aan je kinderen wilt meegeven. Maar ja, kun je daar met je kids terecht? Ja dus! Er is een rondleiding door het rijksmuseum speciaal gemaakt voor jou én de kids. Samen dus. Je gaat samen actief het museum in, met een zaklamp, vliegbril, vergrootglas én... een kanon (Oh god...!). Gepakt en gezakt maak je met het hele gezin een ontdekkingsreis langs de hoogtepunten uit de Nederlandse kunst en geschiedenis én je maakt kennis met de uitvindingen van onze voorvaders. Wauw!

Meteen naar binnen in het Rijksmuseum en de lange rij skippen voor je tickets? Bestel ze alvast online via de Ticketbar!

7.Ontdek Amsterdam op de fiets!

De fiets is toch wel het leukste vervoersmiddel in de stad Amsterdam. Fietsen hoort echt bij deze mooie stad. Neem je eigen fiets mee of huur een fiets bij Bajabikes. Ontdek Amsterdam op de fiets met een speciale kinderfietstocht van Bajabikes. Handig.... voor peuters en kleuters zijn er speciale kinderzitjes te huur. In drie uur tijd fiets je langs bekende en minder bekende plekken in Amsterdam. De gids is Nederlandstalig en de groepjes maximaal met 10 man! Kijk je uit voor de tramrails?!

8.Ontdek de wereld bij Nemo!

Doe, ontdek, ruik en voel hoe de wereld werkt bij Nemo! Vragen jouw kids ook vaak naar het WAAROM van de dagelijkse dingen? Heb jij dat ook, dat je dan beseft dat je het eigenlijk ook niet weet... Ga met je kinderen naar NEMO in Amsterdam en vindt antwoorden op die leuke vragen! Struin met de kids de vijf verdiepingen af en val van de ene in de andere verbazing. Doe, ontdek, ruik en voel hoe de wereld werkt. En erg leuk (vinden wij althans): je mag overal aankomen!! Alles is ook nogeens interactief, voordat je het weet ben je in een workshops of demonstratie beland. Een dag met je bij Nemo in Amsterdam zit vol leerzame verrassingen. Je wordt er nog eens slim van ook! Vanaf 6 jaar.

9.Geitenboerderij Ridammerhoeve Amsterdamse Bos

Oh dit is zoooo leuk. Op een prachtige plek in het Amsterdamse Bos is de geitenboerderij gevestigd. De boerderij bestaat uit een geitenhouderij en kaasmakerij. Ze maken daar hun eigen biologische geitenkaas. Lekkerrrr. De kids kunnen kroelen met de dieren op de kinderboerderij. En als ze nog energie over hebben, kunnen ze los in de speeltuin.
Op de boerderijwinkel, waar alle producten van de boerderij worden verkocht, is een gezellige horecaruimte met terras. Hier kun je smikkelen en smullen. Koffie, gezonde sapjes, biologische broodjes, soepjes... Waar jij zin in hebt! PS: Op zaterdag is er een kleine biologische markt!

Het Amstelpark? Zo leuk!

Het Amstelpark is geweldig! Het was ooit de Floriade van 1972, de internationale tuinbouwtentoonstelling die één keer in de tien jaar in Nederland plaatsvindt. Nadat de Floriade was afgelopen, is geprobeerd zoveel mogelijk te behouden: veel mooie planten en bloemen vind je nog steeds terug!. Bij mooi weer is het goed toeven in het Amstelpark. Naast gratis toegankelijke speeltuintoestellen zoals glijbanen en klimtoestellen en de kinderboerderij, hebben ze ook botsbootjes, minicars, minigravers, een kindertrein, draaimolen, kiddy-rides en meer! In februari en maart is de speeltuin alleen geopend op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur

Belangrijke informatie

 • Parkeren is gratis bij Hotel Schiphol (tijdens uw verblijf)
 • Prijzen zijn exclusief 6,05 % toeristenbelasting
 • Inclusief ontbijt
 • Gratis in het hotel
 • Inchecken vanaf 15:00 uur
 • Uitchecken tot 12:00 uur
 • Annuleren kan kosteloos tot 12 uur op de dag van aankomst. (Afwijkende voorwaarden kunnen van kracht zijn bij suites & Kerstarrangementen)