Skip to contentSkip to footer
;

Restaurant ID

Meld u nu aan voor Restaurant ID en geniet van extra voordeel. Onderstaand vindt u alle Restaurant ID aanbiedingen voor 2017 op een rij.

Aanmelden voor Restaurant ID

Aanmelden voor Restaurant ID

Heeft u nog geen Restaurant ID? Meld u dan aan en ontvang uw unieke Restaurant ID om gebruik te maken van de member only aanbiedingen. Heeft u reeds een Valk Account? U vindt uw Restaurant ID in uw account dashboard. Met uw Restaurant ID nummer kunt u gebruik maken van de speciale aanbiedingen. Wilt u uw nummer altijd bij de hand hebben? Download dan de Valk Exclusief app!

Register
Restaurant ID card

Restaurant ID card

Door uw Restaurant ID te tonen aan de bediening kunt u gebruik maken van de Restaurant ID aanbiedingen. U vindt uw Restaurant ID in uw account dashboard.

Gemakkelijk en snel uw Restaurant ID nummer bij de hand? Vraag een Restaurant ID Card aan. Hier kunt u gemakkelijk uw unieke nummer op noteren.

Juli & augustus

Juli & augustus

OOSTERSE SALADE

Lekker licht voor tijdens het zomerseizoen, maar toch goed gevuld; een Oosterse salade met dagverse ingrediënten! In juli & augustus voor maar €15,50 per persoon

Wijndeals 2017! Geheel 2017 te bestellen

Wijndeals 2017! Geheel 2017 te bestellen

Valk in Italië: Sangiovese: €14,50 per fles, €3,50 per glas

Vip Rosé: €17,50 per fles, €4,00 per glas

Valk in Italië: Pinot Grigio: €14,50 per fles, €3,50 per glas

September & oktober

September & oktober

GAMBA PASTA MET CHILIROOMSAUS

In september en oktober geniet u voor maar €15,50 per persoon van een heerlijke gamba pasta met chiliroomsaus en koriander.

November & december

November & december

HAZENPEPER

In November & december bestelt u Hazenpeper met rode kool en aardappelpurree voor maar €16,50 per persoon!