Direct naar de contentDirect naar de footer

Black Friday acties

Wie Black Friday zegt, zegt hoge kortingen... óók bij Valk Exclusief! Niet alleen op de vrijdag zelf, maar tot en met maandag profiteert u van scherpe deals. En al onze hotels doen mee! Ook zo benieuwd naar álle deals?

Bekijk alle Black Friday deals

Let op: De Black Friday acties zijn enkel te boeken tijdens het Black Friday weekend van vrijdag 27 november t/m maandag 30 november 2020.

* I.v.m. de veranderende Corona maatregelen vanuit de overheid kunt u tot 12.00 uur op dag van aankomst gratis annuleren m.u.v. non-refundable en early bird tarieven.

Als eerste op de hoogte zijn van de scherpe deals? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

  • De Black Friday acties als eerste in uw mailbox
  • Ontvang speciale & voordelige deals
  • Spaar voor korting
  • De leukste (win)acties en promoties
Valk Cadeaucard Black Friday actie

Valk Cadeaucard Black Friday actie

Op zoek naar een cadeau voor de feestdagen? Geef een beleving cadeau met de Valk Cadeaucard! Deze cadeaucard kunt u nu al geven en op een later moment verzilveren.

En nu nóg leuker om te geven met onze Black Friday Actie! Bestel de gehele maand november een cadeaucard met gratis verzending!

Bestel direct
Locoletter Black Friday actie

Locoletter Black Friday actie

Leg in een handomdraai elke letter van het alfabet. De luxe chocolade bonbonbox is gemaakt van 30 stukjes overheerlijke chocolade en verkrijgbaar in de smaken melk-wit en puur-melk. Ideaal als cadeau!

En nu nóg leuker om te geven met onze Black Friday Actie! Bestel van 27 t/m 30 november de LOCOletter met gratis verzending! Wees er snel bij want op = op.

Bestel direct
Valk Wijn Black Friday actie

Valk Wijn Black Friday actie

Ook bij valkwijn.nl geniet u dit jaar van scherpe acties! Er zijn verschillende kortingsacties op de Meat & Fish wijnen, de KaKa wijn en álle Valk in de wereld wijnen.

Alle Black Friday acties zijn exclusief online te verkrijgen. Deze actie is geldig t/m 30 november!

Bestel direct

Info Corona & Veiligheid

Wij doen er alles aan om u een veilig en zorgeloos verblijf te bezorgen en dit doen we uiteraard conform de RIVM-maatregelen. U vindt hier meer informatie omtrent het beleid, de maatregelen en mogelijkheden omtrent de restaurants en faciliteiten.

  • Altijd als eerste op de hoogte van de beste deals van onze hotels
  • Spaar voor korting
  • Leuke (win)acties met onze partners

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief